Lenglet: 'Ansu skal høre efter, arbejde og lære'

FCBARCELONA.DK - 15.09.19

© Getty Images

Clement Lenglet glædede sig over Barcas 5-2 sejr over Valencia, da han udtalte sig umiddelbart efter kampen. Her manede han samtidig til ro når det gælder euforien omkring kæmpetalentet Ansu Fati.

'Det er  god sejr over en svær modstander, der spiller en anderledes type fodbold end os. Vi gjorde det rigtig godt fra starten af og selvom vi lukkede to mål ind, synes jeg der var tale om en flot indsats' indledte han.

Den blot 16-årige Ansu Fati scorede Barcas første mål og lagde op til andet, men Lenglet advarede om for meget eufori omkring den unge spiller. 'Han er 16 år gammel, så vi skal tage det roligt. Han udnytter sine minutter godt. Han er en god knægt og fortjener det, men vi siger hele tiden til ham, at han skal høre efter, arbejde og lære' sagde franskmanden.

Luis Suárez vendte tilbage til holdet med to scoringer og det fik også en kommentar. 'Luis præsterer altid. Han har store kvaliteter, som vi så det i dag. Jeg er meget glad på hans vegne, for han var rasende over at have misset nogle kampe'.

.:FORSIDE:.