Leganés sendte klar advarsel til Barca

FCBARCELONA.DK - 27.01.20

© Getty Images

Der var tilfredshed da Barca i fredags trak Leganés i Copa del Rey, men det kan meget vel blive sværere end antaget txorsdag aften. Madrid-klubben sendte nemlig en klar advarsel i går, med et uafgjort resultat ude mod Atlético Madrid.

Leganés på Camp Nou bør ikke give problemer, er der nok mange Barca-fans der har tænkt efter fredagens lodtrækning til 1/8 finalerne i pokalturneringen Copa del Rey. Leganés ligger til nedrykning i ligaen og ligner umiddelbart også en overkommelig opgave.

Sådan tænkte man også nok blandt Atlético-fans i weekenden, da deres hold lagde bane til et opgør i ligaen, men Leganés kunne overraskende og helt uventet rejse hjem med det ene point efter et 0-0 resultat.

Det kan kun betragtes som en klar advarsel til Barca om ikke tage for let på tingene torsdag aften. Leganés viste med al tydelighed, at de kan klare sig mod et godt hold og da Barca samtidig slås med sine egne problemer, kan det sagtens blive sværere på Camp Nou, end mange forventer.

Mon ikke Quique Setién skal se Leganés' kamp igennem, inden han kommer med sit oplæg til sine spillere? Han kan i hvert fald ikke sige, at han ikke er advaret.

644x70

.:FORSIDE:.