fbpx

Ledelsen satser på at indskrive Gavi i denne uge

Simon Arun Vrábel - 26.01.23

// GaviDer har længe været tale om, at Gavi skulle indskrives på førsteholdet og selvom økonomien forsat er stram, så melder de catalanske medier, at den sportslige ledelse satser på, at få La Ligas godkendelse i denne uge.

Gavi er i den grad eksploderet i sin udvikling på Barcas førstehold i denne sæson og som en anerkendelse ønsker Xavi og den sportslige ledelse at indskrive det unge talent på førsteholdet. Selvom økonomien i klubben forsat er stram, så forventer den sportslige ledelse at kunne gøre indskrivningen officiel indenfor få dage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pablo Martín Páez Gavira, bedre kendt som Gavi, er kun 18 år, men alligevel har den unge midtbanespiller fra Andalusien fået sit helt store gennembrud for Barca og på det spanske landshold. Alene i denne sæson har Gavi optrådt på førsteholdet hele 26 gange hvor han har scoret et enkelt mål og lavet fem assist. På ryggen spiller Gavi dog med nummer 30 hvilket indikerer, at han officielt ikke er en del af førsteholdet og det har man længe ønsket at lave om på.

Den sportslige ledelse ønsker nemlig, sammen med Xavi, permanent at rykke Gavi op på førsteholdet og give ham rygnummer seks, hvilket store spillere som Ronald de Boer, Eusebio og holdet nuværende træner, Xavi, tidligere har spillet med. Den stramme økonomi i klubben har dog forhindret ledelsen i at kunne indskrive Gavi på førsteholdet, men den catalanske avis Sport fortæller, at man nu forventer at have fundet en løsning.

Allerede sidste år forlængede man kontrakten med stjerneskuddet indtil sommeren 2026 og med en frikøbsklausul på massive 1.000 millioner euro, tog man det første vigtige skridt i at vise Gavi og omverdenen, hvor stor betydning han har for Barca. 

.:FORSIDE:.