Barca har besluttet at købe Neymar og Griezmann

FCBARCELONA.DK - 24.06.19

© Getty Images

Søndag aften kunne en af de mest troværdige journalister i Barcelona, Lluís Canut fra Catalunya Radio, afsløre, at ledelsen i Barca har besluttet sig for at hente både Antoine Griezmann og Neymar til klubben denne sommer.

I sidste uge var det først avisen Sport, som kunne afsløre, at Barca angiveligt skulle ønske at hente både Neymar og Griezmann til klubben denne sommer. En plan, som af nogle blev betragtet som lettere urealistisk.

Men søndag aften er det så journalisten fra Catalunya Radio, Lluís Canut, som følger op på historien. Canut må betragtes som en af det mest troværdige journalister når det gælder Barca og han bekræfter nu historien.

Ledelsen i Barca skulle nemlig på et møde have besluttet, at man vil hente både Neymar og Griezmann til Camp Nou denne sommer. Han meddeler ydermere, at aftalen med Griezmann allerede er på plads og at man blot venter på, at frikøbsklausulen falder til 120 mio. euro den 1. juli.

Hvad angår Neymar vil brasilianeren selv tilbage til Barca og derfor venter der nu kun forhandlingerne med PSG. Her er catalanernes plan at lave en byttehandel, hvor man betaler i omegnen af 100 mio. euro plus Coutinho for at hente Neymar.

.:FORSIDE:.