fbpx

Ledelsen føler sig sikre på at Busquets forlader Barca

Peter Vyff - 02.12.22

// Sergio Busquets

Der tales meget om Sergio Busquets' mulige skifte til Inter Miami. Catalanerens potentielle skifte kommer angiveligt ikke som en overraskelse for ledelsen, som længe har følt sig sikre på landsholdsspillerens exit.

Barca må efter alt at dømme tage afsked med Sergio Busquets, som efter denne sæson lader til at have spillet sin sidste kamp på Camp Nou. Catalaneren har tilbragt hele sin fodboldkarriere hos Barca, og hele 15 år på førsteholdet, hvor han har været med til at hjemtage de allerstørste titler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsspilleren har endnu ikke bekræftet sin exit overfor ledelsen, som dog ifølge avisen AS skulle føle sig 95% sikre på, at han forlader holdet efter denne sæson. Catalanerne er derfor allerede igang med at lede efter hans fremtidige afløser, selvom Xavi angiveligt har et ønske om at beholde Busquets.

Den 34-årige kaptajn ser dog ud til at skifte til Inter Miami i den amerikanske MLS, hvilket ledelsen eftersigende også håber på. Catalanerens exit betyder nemlig at lønbudgettet falder markant på Camp Nou, hvor Barca i øjeblikket forsøger at opfylde kravene for "Financial Fair Play".

Selvom Busquets endnu intet har meldt ud, så skyldes hans exit ifølge AS den store kritik, som han modtog i starten af sæsonen, og som også ramte hans tidligere holdkammerat, Gerard Piqué. Catalaneren har derfor, trods Xavis ønske om forlængelse, ingen intentioner om at blive på Camp Nou.

Busquets ser ud til, med et skifte til Inter Miami, at blive genforenet med Lionel Messi, som af flere medier også bliver spået til at skifte til det amerikanske. Barca ser derfor ud til snart at have taget afsked med samtlige spillere fra en generation, som må siges at være én af de bedste i fodboldhistorien..:FORSIDE:.