Lazio-spilleren Luis Felipe rygtes igen til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.10.20

© Getty Images

Tilbage i marts og april blev Lazios brasilianske forsvarsspiller Luis Felipe sat i forbindelse med et skifte til Barca. Nu rygtes den 23-årige brasilianer igen til Barca, der angiveligt kan hentes for omkring 30 mio. euro.

Barca forsøgte til det sidste at forstærke det centale forsvar i transfervinduet, der lukkede tidligere på måneden. Her var Eric García topkandidaten til at komme til Barca, men nu har Barca angiveligt også rettet blikket mod Luis Felipe.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at Luis Felipe er på Barcas agenda. Han scorede forleden 2-0 målet i Lazios sejr over Borussia Dortmund. Brasilianeren kan angiveligt hentes for omkring 30 mio. euro, fordi hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

Man skal huske på, at Barca tirsdag forlængede Piqué til 2024 og Lenglet til 2026, mens catalanerne også har Araujo og Umtiti til det centrale forsvar. Umtiti har dog ikke været i stand til at debutere i denne sæson endnu, så købet af en ny forsvarsspiller kan være en af prioriteterne på den korte bane.

.:FORSIDE:.