Lautaros frikøbsklausul på 111 mio. euro er nu udløbet

Magnus Wind - 08.07.20

© Getty Images

Barca har igennem en lang periode blevet sat i forbindelse med Lautaro Martínez. Angriberens frikøbsklausul på 111 mio. euro udløb i går ved midnat, så nu skal catalanerne i stedet forhandle med Inter Milan om et køb. 

Da det blev onsdag den 1. juli i sidste uge, blev Lautaro Martínezs frikøbsklausul gjort aktiv. Dette gjaldt dog kun en uge, så nu er det ikke længere muligt for Barca og andre klubber, at udløse denne klausul, som udløb tirsdag midnat.

Dermed kræver det, at både Barca og Inter Milan kan blive enige om betingelser for et skifte af Lautaro, hvis han skal kunne iføre sig blaugrana-trøjen i næste sæson. Rygterne går på, at catalanerne allerede er blevet enige med angriberen selv om en kontrakt. Desuden foretrækker argentineren kun at skifte til Barca. Hos den catalanske klub er man dog stadig overbevist om, at man kan få forhandlet en aftale på plads med Inter. 

Hvis Barca eller andre klubber skulle have udløst klausulen inden deadlinen udløb, ville det have krævet et beløb på 111 mio. euro, hvilket svarer til omkring 830 mio. danske kroner. Lautaros kontrakt med italienerne udløber i 2023.

I går bekræftede Barca-præsident Bartomeu, at man er afventende når det gælder yderligere spillerkøb. Først ønsker man at spille sæsonen færdig.
 

.:FORSIDE:.