Lautaro: 'Vi arbejdede på Barca-skifte'

Anders Lang Jensen - 01.03.21


De seneste mange transfervinduer har argentinske Lautaro Martínez været rygtet til Barca som fremtidens frontangriber på Camp Nou. Et skifte er dog rykket meget langt væk, og Inter-angriberen ser nu sig selv i Inter.

Barcas økonomiske situation har umuliggjort en handel med italienerne, og nu ser det meget usandsynligt ud, at argentineren ender i det catalanske – i hvert fald i den nærmeste fremtid. Lautaro selv forklarer nu om forløbet med Barca-interessen og fremtiden i Milano.

'Vi arbejdede med Barcelona om et skifte, men jeg kan ikke sige, hvor tæt på det var. Dengang var jeg dog stadig fokuseret på Inter – jeg var ikke ukoncentreret. Men dette er fortid nu. Min intention er at forlænge med Inter', forklarer Lautaro Martínez til avisen La Gazzetta dello Sport.

Barca er fortsat på jagt efter en ny spidsangriber efter denne sæson, men meget kommer til at afhænge af, hvem der bliver den nye præsident. Derudover tyder meget på, at catalanerne må kigge efter en spiller med kontraktudløb.

Lautaro Martínez har i denne sæson fortsat sin fine form sammen med angrebsmakkeren Romelu Lukaku, der har sendt Inter op på førstepladsen i den italienske Serie A.

.:FORSIDE:.