Michael Laudrup: "Messi er ganske enkelt utrolig"

FCBARCELONA.DK - 13.02.18

Michael Laudrup er ikke bleg for udråbe FC Barcelona som favorit til at vinde denne sæsons Champions League. Det er specielt Messis niveau der er årsag til danskerens mening.

Det er Eurosport der har mødt Michael Laudrup til en snak, hvor man også kommer ind på Champions League og ikke mindst Lionel Messi. Her er danskeren ikke i tvivl, da han bliver spurgt om, hvem han ser som favorit i den prestigefyldte turnering.

"Det er Barcelona, så længe de har Messi i den form. Det er utroligt at han år efter år, kan holde et så fantastisk højt niveau, ikke bare med at score mål, men også med oplæg og bare den måde han spiller på. Det er ganske enkelt utroligt" kommer det fra ham.

Laudrup havde som bekendt selv en gloværdig tid i Barca i 90'erne, hvor han var med til at vinde fire mesterskaber på stribe samt klubbens første Champions League i 1992, der dengang hed Europacuppen for Mesterhold. Danskeren er også kendt for at foretage 'forbudte skifte' til Real Madrid, noget som han for længst er blevet tilgivet i den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.