Laporta: 'Vores samtaler med Koeman går godt'

FCBARCELONA.DK - 01.06.21

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Ved den officielle præsentation af Agüero i går, blev præsident Joan Laporta bedt om en status på overvejelserne omkring Koemans fremtid. Har var der signaler der kunne tyde på, at Koeman fortsætter.

Laporta overvejede tydeligvis sine ord med umhu, da han skulle svare på et spørgsmål om Koemans fremtid som Barca-træner.

'Vi aftalte at give hinanden syv til ti dage inden vi skulle mødes igen, men vi er i permanent kontakt. Han har en kontrakt og den er vi klar til at respektere, så længe vi er enige om de emner som jeg tidligere har nævnt. Vores samtaler går godt, men der er brug for en periode til at reflektere' var svaret.

'Vi er i en periode hvor vi reflekterer over sæsonen, hvad man gjorde godt og hvad der ikke gik godt. Da det er en træner som vi ikke har ansat, skal vi være enige om de kriterier der skal gælde for Barca' sagde Laporta videre.

Laporta sagde altså intet konkret, men hans svar må alligevel tolkes som en opblødning i forhold til Koeman. Laporta har givetvis haft andre trænere i tankerne, men måske Koeman er ved at overbevise sin præsident om, at han skal have en sæson mere, som det er aftalt i kontrakten.

Det er forventningen, at der kommer en afklaring indenfor en uge.

.:FORSIDE:.