fbpx

Laporta: 'Vi vil hjælpe Fati med at opnå hans mål'

Anders Lang Jensen - 21.10.21

// Joan Laporta // Ansu Fati

Ansu Fati har omsider underskrevet sin kontraktforlængelse, og dermed har Barca sikret den unge komet på en aftale helt frem til 2027. De kommende år skal profilen tage de næste skridt, og det vil klubben hjælpe ham med.

Ved præsentationen af kontraktforlængelsen for 18-årige Ansu Fati var det en glad præsident, der var til stede. Joan Laporta er heller ikke bange for at bruge store vendinger, når samtaleemnet er Barcas nye nummer 10.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I Barca vil vi hjælpe Ansu med at opnå alle sine mål – det er nemlig også vores mål. Han har en ekstraordinær modenhed af sin alder og er et naturtalent på fodboldbanen. Han er udvalgt til at opnå succes' lød det fra præsident Laporta ved begivenheden.

'Det har været en ære at møde Ansus familie sammen med hans agent også. Vi har alle forsøgt at få enderne til at mødes. Det lykkedes for os, og jeg er meget glad' forklarede Laporta videre, og understregede vigtigheden af La Masia-talenter på førsteholdet.

'Det er drøm for ledelsen, hvis hele holdet kunne bestå at La Masia-uddannede spillere. Man skal bringe dem frem på det rette tidspunkt. Det vil være fantastisk, hvis alle spillere var hjemmefra så at sige' sluttede han.

Ansu Fati og Barca har papir på hinanden frem til 2027, mens Pedri også har forlænget til 2026. Begge spillere har fået en frikøbsklausul på 1 milliard euro. Dermed er ledelsen i mål med to uhyre vigtige underskrivelser af fremtidens profiler på Camp Nou.

.:FORSIDE:.