fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi tog den rigtige beslutning om Messi'

FCBARCELONA.DK - 16.08.21

// Lionel Messi // Joan Laporta


Præsident Joan Laporta har holdt pressemøde i dag, hvor han gav en status på klubbens situation. Han kom også ind på den missede forlængelse med Messi og slog fast, at klubben har gjort det rigtige.

'Ved hans præsentation hos PSG havde jeg blandede følelser, som alle Barca-fans. Jeg havde foretrukket at se ham i Barca, men jeg er sikker på, at vi har taget den rigtige beslutning, for klubben vil altid være over alle andre' kom det fra Barca-præsidenten.

'Leo gjorde en stor anstrengelse for at få sin løn til at passe indenfor løngrænsen, men vi måtte indse, at det ikke kunne lade sig gøre. Vi må acceptere at vi ikke kunne gøre det som vi havde planlagt fra starten af' sagde han videre.

'Nu er vi modstandere og det skal vi kunne acceptere. Motivationen hos os er maksimal, men det er selvfølgelig ikke rart, at han er taget til en direkte rival' fortsatte Laporta.

Der herskede en kølig stemning mellem Messi og Laporta ved hans afsked og det blev Barca-præsidenten bedt om at uddybe. 'Køligt? Det var forhandlinger hvor begge parter håbede det ville bære frugt, men det skete ikke og derfor var der en fælles ærgelse. Rent personligt holder jeg ligeså meget af ham som før. Det er ærgerligt, at det ikke kunne slutte som vi ønskede' var svaret.

'Det eneste jeg kan sige til Messi er, at vi er ham evigt taknemmelig. Det har været en kærlighedshistorie mellem Messi og Barca. Det har været en relation gennem mange år som nu er stoppet, men sådan er livet. Vi har fremrykket afskeden med Messi to år' uddybede præsidenten.

Laporta er ikke overrasket over, at Messi tog til PSG. 'Messi er verdens bedste spiller og han har sine forhåbninger, som det er normalt. Han havde andre tilbud som man kan se, fra klubber der ville betale store beløb' kom det fra ham.

'En af de smukkeste historier i fodboldverden er slut og det er ikke normalt, den varer så længe. Jeg foretrækker at huske de gode øjeblikke fremfor de dårlige. Vi har store forhåbninger til vores hold og man kan se at Leo er glad i Paris' afsluttede han.

.:FORSIDE:.