fbpx

Laporta: 'Vi kan indskrive alle vores nye spillere'

Markus Johannessen - 05.08.22

Under Robert Lewandowskis officielle præsentation denne fredag bekræftede Barcas præsident, Joan Laporta, at de nye spillere denne sommer alle vil blive indskrevet før ligaens sæsonstart. 

Xavi har fået forstærket sit catalanske mandskab markant og man går en spændende sæson i møde med nye kræfter på grønsværen. På trods af et mildt sagt succesfuldt transfervindue har der dog været skepsis omkring, hvor mange af de nytilkomne Barca-profiler, der kan indskrives i truppen før sæsonstart. 

Under pressekonferencen ved Lewandowskis præsentation fik Joan Laporta dog gjort det klart, at alle de nye spillere vil blive godkendt og registreret af La Liga før den 12. august, da der er genereret en tilstrækkelig indkomst, samt sat en tilstrækkelig løngrænse i forhold til de respektive spillerkontrakter. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi har gjort et godt stykke arbejde og vi opfylder alle de krav, der er. Dokumentationen er allerede sendt og nu afventer vi bare svar fra La Liga. Efter min opfattelse vil der ikke opstå yderligere problemer, da vi har overholdt alle retningslinjer for, at vores spillere kan registreres. Hvis der alligevel skulle opstå vanskeligheder kan vi benytte en fjerde økonomisk aftale, og vi er parate til at gøre dette' udtalte Joan Laporta, som ikke er interesseret i at sælge yderligere 24% af Barca Studios, men er fast besluttet på at gøre det, hvis det bliver en nødvendighed. 

'I de sidste to måneder har vi gennemført operationer, der har genereret 860 millioner euro. Vi har afsluttet regnskabsåret med overskud og vores økonomiske balance er positiv. Beslutninger er blevet truffet ansvarligt og vi opfylder nu de krav, der gør det muligt for os at gå sæsonen i møde med en fantastisk arbejdsstyrke' udtalte Joan Laporta optimistisk omkring den kommende 22/23-sæson. 

Forhåbentligt møder catalanerne ikke yderligere komplikationer i forhold til indskrivningerne, da Laporta er konsekvent omkring, at klubben opfylder La Ligas krav. Dog forsikrede præsidenten slutteligt om, at han ville tage et sidste kneb i brug, hvis det er hvad der skal til. 

'Vi er klar til at sælge yderligere 24% af Barca Studios. Hvis det er det, der skal til, så vil det blive gjort' forsikrede Joan Laporta.

 

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.