fbpx

Laporta: 'Vi gjorde alt for at holde på Messi'

FCBARCELONA.DK - 03.12.21

// Lionel Messi // Joan Laporta

instabar


Det  er stadig et tema i Barcelona, at det ikke ikke lykkedes at holde på Messi. I et interview kommenterer præsident Laporta på sagen og samtidig bliver det afsløret, at Laporta og Messi ikke hilste på hinanden ved Ballon d'Or gallaen.

Det var til catalansk TV3 at Laporta kommenterede sommerens helt store emne, da Barca måtte opgive at forlænge med Mesis. 'Messi og hans folk vidste, hvad vi ville. Vi gjorde alt hvad der var muligt, for at han kunne blive og vi blev enige om en aftale. Det lykkedes dog ikke, for La Liga accepterede ikke aftalen og det ændrede det hele omkring kontrakten' kom det fra Barca-præsidenten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var lønbudgettet der var presset, men Laporta følte ikke han ville bede Messi spille en sæson gratis. 'Jeg ved ikke om det havde været muligt at han kunne blive, uden at tjene noget. Det er verdens bedste spiller og vi vidste, at han havde et væsentligt tilbud. Det burde komme fra ham selv om han ville spille gratis, ikke fra mig' slog Laporta fast.

Laporta ærgrede sig over, at han ikke fik talt med Messi, da de begge var til Ballon d'Or galla i Paris i mandags. 'Klubben bør have en god relation til ham, for han har været den bedste spiller i vores historie og en af de bedste i verden nogensinde, måske den bedste. Jeg respekterer Messis situation, men jeg vil gerne strække hånden frem' kom det fra ham.

Trods det anstrengte forhold, glæder Laporta sig over Messis syvende Ballon d'Or. 'Jeg følte stor glæde på hans vegne, for han fortjener det. Jeg er også stolt over, at han fik denne præmie, hvor en del af sæsonen var i Barca' sagde han videre.

'Jeg kunne godt tænke mig, at Leo kommer tilbage til klubben en dag, hvis han gerne vil tilbage. Det kunne være som sportsdirektør, som han selv har udtalt' afsluttede Laporta.

.:FORSIDE:.