Laporta: 'Vi finder os ikke i Ilaix' opførsel'

FCBARCELONA.DK - 03.08.21

© Getty Images
// Joan Laporta

Det var en noget sammenbidt Barca-præsident der i går kommenterede på sagen med Ilaix Moriba, som det endnu ikke er lykkes at forlænge med. Barca-præsidenten slog fast, at man ikke vil finde sig i spillerens opførsel.

Det var ved præsentationen af Emerson Royal i går, at Laporta kommenterede problemerne med at blive enig med Ilaix Moriba om en ny kontrakt.

'Når det gælder Ilaix vil vi forsøge, at hans sag ikke kommer til at gentage sig. Han har et år tilbage af sin kontrakt og han ønsker ikke at acceptere klubbens vilkår. Det vil vi ikke acceptere og vi må sende et signal til vores ungdom. Hvis de ikke vil forlænge, har de andre muligheder og kan rejse, men selvfølgelig på nogle betingelser. Vi ønsker ikke at spillere som vi selv har skabt, ikke vil forlænge' var den kontante melding fra Barca-præsidenten.

Laporta er tydeligvis harm over, at Ilaix ikke udviser mere taknemmelighed. 'Han er en spiller som vi har givet chancen, men klubben er over alt andet og man kan ikke byde os denne opførsel. Jeg kunne godt tænke mig, at han genovervejer det og at vi når frem til en aftale, men vi kan ikke tillade, at nogen som vi har skabt rejser, uden at Barca høster fordel af det. Det vil vi ikke acceptere med nogen som helst spiller' sagde han videre.

Dermed blev fronterne trukket skarpt op i de langvarige og svære forhandlinger med Ilaix' repræsentanter.

.:FORSIDE:.