fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi er klar på at sælge en vigtig spiller'

Simon Arun Vrábel - 14.06.22

// Frenkie de Jong // Joan Laporta

Laports seneste interview puster yderligere vind til rygterne om, at Frenkie de Jong snart er fortid på Camp Nou på trods af, at han er blandt holdets største stjerner. Økonomien kommer før det sportslige må man forstå på Laporta.

I et interview til den spanske avis Marca, satte Joan Laporta i går ord på klubbens alvorlige økonomiske situation. Udover at beskrive situationen som er velkendt, kom præsidenten også med et par kommentarer om hvilke konsekvenser den dårlige økonomi kan få på sportslige beslutninger. Selvom Frenkie de Jongs navn ikke direkte blev nævnt er ingen i tvivl om, hvad der blev hentydet til.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Den økonomiske oprydning involverer to separate ting, som vi som klub bliver nødt til at gøre. Det første er salget af tv-rettigheder og et salg af nogle af rettighederne af BLM, som i dag ejes af klubben. Derudover er vi også klar til at sælge én af vores vigtige spillere hvis det bliver nødvendigt. Den sportslige ledelse er klar til at skulle iværksætte en sådan plan, hvis det betyder at vores klub bliver mere konkurrencedygtig på længere sigt' kom det fra klubpræsidenten.

Der kan naturligvis være tale mere end én spiller som Laporta hentyder til, men det er nok ikke tilfældigt at netop denne kommentar kommer alt imens rygterne om Manchester Uniteds interesse i Frenkie de Jong er på sit højeste. Hvis rygterne var usande, kunne Laporta her med fordel nævne at Frenkie de Jong ikke var én af de spillere som man kunne finde på at sælge, men det gjorde han ikke.

Sikkert er det i hvert fald, at Laporta og hans hold er klar til at lave større ofringer for at fremtidssikre klubbens økonomiske overlevelse – også selvom det vil betyde at man må skille sig af med en nøglespiller.

 

.:FORSIDE:.