fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi skylder Ter Stegen enormt meget'

Simon Arun Vrábel - 15.09.23

// Ter Stegen // Joan Laporta

Ter Stegens kontraktforlængelse og omstrukturering af hans løn, har haft stor betydning for klubbens økonomi, og præsident Laporta lægger da heller ikke fingre imellem, om hvor højt han værdsætter målmandens samarbejdsvillighed.

Det er et par uger siden, at Marc-André ter Stegen offentliggjorde sin kontraktforlængelse med Barca, hvor han tilføjede to år til sin nuværende kontrakt samt bredte sin løn ud over en længere periode, og den flotte gestus hylder Barcas præsident, Joan Laporta, da også i sit seneste interview.

Artiklen fortsætter under annoncen


Oprindeligt stod Ter Stegens kontrakt til at udløbe i 2026, men efter gensidig aftale valgte tyskeren at forlænge med yderligere to år. Tyskerens resterende løn frem til 2026 valgte han desuden at fastholde men at sprede ud over den forlængede periode, og den flotte gestus har haft direkte påvirkning på klubbens evne til at indskrive spillere og hente forstærkninger. Derfor sparede Joan Laporta da heller ikke på superlativerve i sit seneste interview, som avisen Mundo Deportivo har bragt.

’Marc’s niveau er 10 ud af 10. Vi skylder ham enormt meget for at have justeret sin kontrakt, fordi det er ingen hemmelighed, at det har gjort det muligt for hans kollegaer at blive registeret. Jeg oplever ham som glad, og vi skal værne om spillere som ham. For mig er han den bedste målmand i verden. Han er selvskreven i målet, og så sætter vi samtidig stor pris på hans værdier, hvilket er årsagen til, at han er en af holdets kaptajner. Han har tilpasset sig både klubben, byen og landet og vi er glade for at have ham her’, udtalte Joan Laporta.

31-årig Marc-André ter Stegen har siden sin ankomst til Barca i 2014 spillet 381 kampe i blaugrana og vundet 16 titler..:FORSIDE:.