fbpx
Annonce

Laporta: 'PSG viser ingen respekt overfor Barca'

FCBARCELONA.DK - 28.01.21

// Lionel Messi // Joan Laporta


Joan Laporta kan meget vel blive Barcas næste præsident og han er rasende over, at PSG så åbenlyst går efter at lokke Leo Messi til Paris fra næste sæson. Han beskylder samtidig klubben for at bryde reglerne.

Forleden udtalte PSG's sportchef Leonardo følgende: 'Store spillere som Messi vil altid være på ønskelisten i PSG. Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om det nu eller at drømme om det. Vi har endnu ikke sat os ned for at forhandle, men vi har en stol reseveret til det. Fire måneder i fodbold er en uendelighed - især i disse tider. Alt kan ske' sagde han.

De udtalelser har fået Laporta op i det røde felt. 'PSG tillader sig offentligt at sige, at de ønsker at købe Messi. Det skal Barca ikke tillade, for det er mangel på respekt, ikke mindst fordi det kommer fra en klub og et land der bryder reglerne. Det er noget UEFA og FIFA må se på' sagde Laporta om den Qatar-ejede klub.

Laporta ærger sig over, at Barca må stå uden præsident helt frem til den 7. marts, hvor der afholdes valg. 'Klubben bør være i stand til at komme med et forslag til Messi, som han kan acceptere. Han kender klubbens situation, så det haster. Det bliver kun mere kompliceret af, at han frit kan forhandle med andre klubber' kom det videre fra Laporta.

'Det er tydeligt, at det haster med at Barca får en præsident og en bestyrelse der kan tage beslutninger. Det kan alle se' afsluttede han.

.:FORSIDE:.