fbpx

Laporta om Håland: 'Alt er muligt'

FCBARCELONA.DK - 03.01.22

// Joan Laporta

ps5 art


Joan Laporta deltog ved mandagens præsentation og pressemøde med nyindkøbte Ferran Torres. Her slog præsidenten fast, at man er ved at genopbygge et stærkt Barca og at det er muligt at hente Erling Håland til sommer.

Læs Barca-præsidentens udtalelser herunder.

Genopbygningen:
'Hele verden bør forberede sig, for Barca er tilbage. Vi er igen en reference på det internationale transfermarked. Ferran Torres er et eksempel på, at vi har kræfterne igen til at spille med. Vi er på vej tilbage mod toppen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Håland?
'Alt er muligt. Hvis vi gør vores arbejde ordenligt kan alt lade sig gøre og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil gøre tingene ordentligt. Alle de store spillere vil til Barca'.

Forstærkninger:
'Jeg vil ikke nævne navne, for det øger spillernes værdi. Vi vil forstærke de positioner på banen, som vores træner ønsker. Vi arbejder hårdt på at forstærke holdet både denne vinter og også til sommer. Vi arbejder på at skabe et konkurrencedygtigt hold til Xavi. Der kommer flere forstækninger allerede denne vinter og helt sikkert også nogle til sommer'.

Ferran Torres:
'Det er korrekt, at vi har valgt at hente Ferran Torres til klubben inden, at vi har plads i lønbudgettet. Vi besluttede at gøre en undtagelse for at opfylde Xavis ønske. Lige fra den første dag gjorde Xavi det klart, at han ønskede Ferran Torres og derfor hentede vi ham. Vi arbejder netop nu på at skabe plads i budgettet til at kunne indskrive ham og der vil snart komme nogle nyheder'.

Klubbens økonimi:
'Vi har arbejdet meget hårdt på at genoprette klubbens økonomiske kræfter og vi er allerede nået et godt stykke. Vores muligheder for at forstærke os denne vinter kommer ikke til at afhænge af en aftale med CVC i den spanske liga. Vi har arbejdet hårdt på at skabe plads i vores lønbudget og så vi har en margen i reglerne for financial fair play'.

.:FORSIDE:.