fbpx
Annonce

Laporta om De Jong: 'Vi vil gøre alt for at han bliver'

Simon Arun Vrábel - 29.07.22

// Frenkie de Jong // Joan Laporta

I forlængelse af et event i New York udtalte Barca-præsidenten Joan Laporta sig om situationen omkring Frenkie de Jong og for første gang talte han lige ud af posen og bekræftede at hollænderens løn er et problem for klubben.

Som én blandt mange salgsfremmende forpligtelser deltog klubben i et arrangement i New York forud for klubbens sidste træningskamp imod New York Red Bulls som spilles søndag nat. Efter eventet som foregik på Fifth Avenue hvor UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) gik klubpræsident Joan Laporta op på talerstolen og kommenterede flere emner. Her talte Laporta for første gang åbent og ærligt omkring situationen med Frenkie de Jong.

’Vi vil gøre alt hvad vi overhovedet kan for at få ham til at blive og vi håber, at han ligeledes vil gøre alt hvad han overhovedet kan for at blive i klubben. Realiteten da vi overtog klubben var, at vores lønbudget var 40% højere end hvad det burde være og derfor har vi lavet en ny lønstruktur, som alle spillere bliver nødt til at indordne sig efter’.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der har været spekuleret meget i, hvordan Barca kan hente så mange nye spillere og samtidig bede eksisterende spillere om at gå ned i løn og det kan muligvis være derfor at Laporta efterfølgende bragte klubbens seneste indkøb, Jules Koundé ind i dialogen i forbindelse med dialogen omkring spillernes lønninger.

’Frenkie de Jong vil gerne blive i klubben og vi vil gerne have at han bliver hos os og det er det allervigtigste. På den måde kan vi hurtigt komme langt i forhandlingerne. Jules Koundé ønskede at komme til Barca og spille, og derfor var hans lønkrav lavere end hvad de ville have været andre steder’.

Beskeden fra Laporta til Frenkie de Jong er derfor meget klar: Hvis andre store navne kommer til Barca og er villige til at acceptere en lavere løn, så må han også accepterer at gå ned i løn. Situationen er derfor nu ikke til at tage fejl af, og derfor bliver det spændende at se, hvordan hollænderen og hans lejr reagerer på Laportas seneste udtalelser.

.:FORSIDE:.