fbpx

Laporta: 'Møde med Dembélé er planlagt'

Anders Lang Jensen - 10.09.21

// Ousmane Dembélé // Joan Laporta

Barca-præsidenten Joan Laporta og resten af den sportslige ledelse i det catalanske har masser af opgaver at tage fat på. Kontraktforlængelser står højt på dagsordenen, og klubben skal snakke med Ousmane Dembélé, bekræfter Laporta.

Skader har fyldt alt for meget i Ousmane Dembélés Barca-tid siden skiftet fra tyske Dortmund i 2017. På Camp Nou tror man dog fortsat fuldt og fast på franskmandens evner, og blandt medier meldes en forlængelse tæt på – præsidenten bekræfter også, at et møde er planlagt:

'Mateu Alemany (sportsdirektør i FC Barcelona, red.) har fortalt mig, at han planlægger et møde med hans agent. Forholdet til Ousmane er rigtigt godt, han føler sig elsket og vil gerne blive her' lød det fra Laporta under pressemødet ved præsentationen af Luuk de Jong.

'Han har fortalt mig, at han ser frem til at spille igen og bære FC Barcelona-trøjen. Med alles arbejde vil vi få ham tilbage og spille konstant og vise sin kvalitet, som han har meget af. Forhåbentligt kommer de dårlige øjeblikke ikke tilbage. Der er en plan for Ousmane, så han kan få vist sit talent og kvalitet' slutter han.

.:FORSIDE:.