Laporta: 'Messi har ønsket mig tillykke'

FCBARCELONA.DK - 08.03.21


Efter at have sovet ovenpå nattens sejr ved præsidentvalget, har Joan Laporta modtaget masser af lykønskninger, blandt andre fra Leo Messi. I dag udtrykker Laporta en tro på, at Messi vælger at blive i klubben.

Det er radiostationen RAC1 der har fanget Joan Laporta til en kommentar ovenpå søndagens valgsejr og helt oplagt blev der talt om Leo Messis fremtid.

'Om der er nogle spillere der har ønsket mig tillykke? Det har for eksempel Leo Messi, Gerard Piqué og Jordi Alba. Det finder jeg helt naturligt' kom det fra Barcas nye præsident.

'Det var dejlligt at se Messi møde op og stemme. Det er endnu et bevis på, at han elsker Barca. Jeg er overbevist om, at han ønsker at blive. Det gav et godt billede af ham selv og af klubben, for han viste, at vi er mere end en klub' fortsatte Laporta.

'Jeg er meget fortrøstningsfuld omkring at vi skal tale sammen. Vi vil gøre det bedste for Barca og for Leo. Vi vil give ham et sportsligt attraktivt forslag, så han igen kan opleve at vinde Champions League. Jeg er sikker på, at han vil tilpasse sig de økonomiske rammer, for han lader sig ikke styre af penge' afsluttede Laporta optimistisk.

.:FORSIDE:.