fbpx
Annonce

Laporta: 'Koeman er ved at få godt fat'

FCBARCELONA.DK - 06.02.21

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Der ligger tilsynelande ikke et overraskende trænerskifte og venter til sommer, hvis det bliver Joan Laporta der vinder præsidentvalget den 7. marts, hvilket meget tyder på. I går var han ude med stor ros til Koeman.

Trænerposten har været til diskussion i valgkampen, hvor kandidaten Victor Font tydeligt satser på at hente Xavi. Det er dog Joan Laporta der ligner den store favorit ved valget og han ser intet behov for et akut skifte, som tingene ser ud lige nu.

'Som præsident skal man kunne tage beslutninger og ligesom alle andre trænere, er Koeman afhængig af resultaterne og spillet, men jeg kan se, at han hele tiden får bedre fat og at holdet bliver bedre. Lige nu har vi brug for erfaring' kom det fra Laporta i går ved et valgarrangement, skriver avisen El Mundo Deportivo.

'Koeman er vores træner og jeg vil bakke ham maksimalt op. Jeg kan lide den ændring der har været i hans udtalelser på det seneste. Holdet står mere sammen og det afgørende for succes. Vi bliver alle glade over at se, den måde de fejrede målene mod Granada på' fortsatte han.

'Spillerne kender ham ikke meget, men de sætter pris på hvad de ser. Der skal være en leder som Messi og spillere der trækker læsset. Koeman fortjener vores respekt og han er vores træner' kom det fra Laporta.

Dermed tegner det til endnu en sæson for Ronald Koeman i trænersæddet, hvis det som ventet bliver Laporta der bliver klubbens nye præsident.

.:FORSIDE:.