fbpx
Annonce

Laporta: 'Hvis jeg vinder ringer jeg til Jorge Messi'

FCBARCELONA.DK - 07.03.21

// Joan Laporta // Præsidentvalg


Alle tre kandidater har stemt ved dagens præsidentvalg i Barcelona og her vakte Joan Laporta opsigt med en udtalelse om, at det første han vil gøre hvis han vinder valget er, at ringe til Messis far Jorge.

'Det var en god oplevelse. Da jeg kom for at stemme brød solen frem. Jeg håber det bliver en stor demokratisk dag. Det er ærgreligt at vi ikke kan opleve dagen med alle Barca-fans på grund af coronavirus' kom det var Laporta, da han havde afgivet sin stemme.

'Vi har et projekt der skal klare den største udfordring i vores liv. Vi ønsker at Barca igen bliver solid og at klubben aldrig ophører med at tilhøre sine medlemmer. Alle bør møde frem og stemme, for en høj deltagelse er det bedste, da det viser at klubben lever' sagde han videre.

Laporta blev spurgt om han i morgen vil ringe til Messis far Jorge Messi, hvis han vinder valget, for at overbevise holdets anfører om, at han skal blive i Barca. 'Hvorfor først i morgen? Jeg kan tale med ham i aften. Det bliver en lang nat' var svaret fra Laporta, et svar der sikkert kan give nogle ekstra stemmer, for der kan stemmes frem til kl. 21.00 i aften.

Se her da Laporta stemte:



.:FORSIDE:.