fbpx
Annonce

Laporta holdt møde med Xavi om forstærkninger

FCBARCELONA.DK - 02.06.22

// Xavi // Joan Laporta

Barcas hold skal forstærkes markant denne sommer og Xavis ønskeseddel er lang, men økonomien er stram. I går mødtes præsident Laporta med Xavi for at drøfte hvilke muligheder der er rent økonomisk.

På sine pressemøder har Xavi gang på gang bekræftet behovet for forstærkninger, men i samme åndedrag har han suppleret med, at det er økonomien der kommer til at afgøre, hvad der reelt er muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


I forgårs annoncerede Barca en ekstraordinær generalforsamling, hvor medlemmerne skal tage stilling til, om Barcas ledelse må indgå nogle lukrative aftaler, hvor der sælges ud af forskellige rettigheder for at få penge i kassen.

Ledelsen forventer at få godkendt planerne og dermed kan økonomien blive markant forbedret, hvilket vil give bedre muligheder for at forstærke sig. Det var den situation der angiveligt blev drøftet i går mellem Laporta og Xavi.

Ifølge avisen Sport var der konkrete navne på bordet, hvor Xavi skulle have prioriteret de indsatser han mener den sportslige ledelse skal tage fat på.

Laporta beskrev konsekvenserne af de økonomiske aftaler der på vej og hvilke muligheder det åbner for forstærkninger, sandsynligvis i et større omfang end man i første omgang troede på.

.:FORSIDE:.