fbpx

Laporta efter Ballon d'Or: 'Vi kan være stolte'

FCBARCELONA.DK - 01.12.21

// Ballon d'Or // Joan Laporta

instabar


Præsident Joan Laporta ved med i Paris ved Ballon d'Or gallaen mandag aften og her kunne han glæde sig over stor succes for Barca, der spillede en stor rolle ved tre af de mest betydningsfulde kårringer.

Det var en stor aften for Barca. Pedri fik Kopa trofæet som den bedste spiller under 21 år, mens Alexia Putellas vandt kvindernes Ballon d'Or. Dertil kom at Messi hentede Ballon d'Or for syvende gang. Messi spillede som bekendt halvdelen af 2021 i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ved hjemkomsten var det da også en glad Barca-præsident der udtalte sig. 'Vi er meget glade. Det er et stort øjeblik for vores klub. Der er ikke en bedre måde at fejre vores 122 års fødselsdag på. At vores spillere modtager præmier som de bedste spillere, er noget vi kan være stolte over' udtalte han til Barca TV.

'Alexia er en person der går lige i hjertet på dig og hun er desuden den bedste i verden. Pedri har været Barca-fan siden han var lille og det gør mig stolt at se ham vinde denne præmie med Barca. Messi vandt efter at have været i Barca, så det er tredobbelt dejligt' fortsatte Laporta.

'Det var Barcas aften, for vi vandt det hele' afsluttede en glad Joan Laporta.

.:FORSIDE:.