fbpx

Laporta: 'Det er år 0 efter Messi og det er ikke let'

FCBARCELONA.DK - 15.12.21

// Lionel Messi // Joan Laporta

ps5 art


Barca kæmper hårdt for at komme tilbage på det niveau de er så kendte for, men i et interview understreger præsident Laporta, at det er meget svært at komme videre efter at Leo Messi har forladt klubben.

Der er avisen Tuttosport der har talt med Laporta om Barcas akuelle krise. 'Vi må ikke glemme, at vi er i år nul efter Messi, hvor vi sagde farvel til verdens bedste spiller. Det er ikke let og derfor har vi hentet Xavi Hernández, der kender stemningen og stilen i klubben. Det viser at vi stoler på spillere fra egne rækker, lige fra han kom på førsteholdet, hvor han blev en stor mester. Som træner kender han stilen og klubbens filosofi' kom det fra Barca-præsidenten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta erkender, at der hviler et massivt pres på Xavi. 'Det er ikke noget let job, for vi ved alle, at man ikke får tid foræret i fodbold og det accepterer vi. For at imødegå det har vi brug for en blanding af unge spillere og eksperter, der alle har kvalitet. En klub som Barca ved hvordan man modstår pres' fortsatte han.

Til sidst understregede han vigtigheden af arbejdet i La Masia. 'Arbejdet i ungdomsrækkerne er fundamentalt for at garantere vores sportslige udvikling og en solid økonomi. Det er noget jeg altid har sagt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.