fbpx

Laporta: 'Dembélé og Ansu Fati ønsker at blive'

FCBARCELONA.DK - 16.10.21

// Sergi Roberto // Ousmane Dembélé // Joan Laporta // Ansu Fati

Det er endnu ikke lykkes for Barca at forlænge med Ansu Fati og Ousmane Dembélé. Præsident Joan Laporta er dog fortrøstningsfuld og han forsikrer om, at begge spillere ønsker at blive i den catalanske klub.

Især forløbet omkring Dembélé har givet anledning til spekulationer om franskmandens plan er, at forlade Barca til sommer på fri transfer. Laporta tror dog stadig på en forlængelse.

'Vi har et godt forhold til ham og vi taler med hans repræsentant. Ousmane ønsker at blive og det er en spiller vi har stor interesse i, for han kan blive afgørende for, at holdet forbedrer sig. Sådan tænker vores træner' udtaler Laporta til avisen Sport.

'Hvis skaderne respekterer ham, bliver han en betydningsfuld forstærkning til denne sæson. Han har været hos os nogle år og vi ønsker at forlænge med ham' fortsætter Barca-præsidenten.

Laporta bliver også spurgt om forhandlingerne med Ansu Fati. 'Hans situation er den samme som med Dembélé. Han har kontrakt og ønsker at blive her. Vi er i gang med at forhandle' bliver der svaret.

Også de langtrukne forhandlinger med Sergi Roberto om en forlængelse bliver kommenteret. 'Sergi Roberto er på plads. Der mangler kun de sidste detaljer. Vores anførere har vist en ekstraordinær gestus, hvor de er gået ned i løn og frasiger sig flere variabler for vundne titler. Det handler om mange penge. Det var de ikke forpligtet til og derfor skal vi være taknemmelige' afslutter Laporta.

.:FORSIDE:.