fbpx

Laporta: 'Dembélé kan give mere til Barca'

Anders Lang Jensen - 02.12.21

// Ousmane Dembélé

Barca-præsident Joan Laporta arbejder sammen med resten af den sportslige ledelse frem mod det kommende transfervindue. Barca er nødt til at sælge spillere, mens der også arbejdes hårdt på en forlængelse med Ousmane Dembélé.

Der har været mange meldinger på kort tid om, hvor vidt Barca kan være aktive i januars transfervindue, men alt tyder på, at klubben kan arbejde frem mod mulige forstærkninger til Xavis mandskab. Joan Laporta gør det dog også klart, at Barca har et begrænset råderum.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi kan ikke ignorere, at der er et lønloft, og Barcas råderum er meget begrænset. For at underskrive med spillere skal vi have løftet vores lønloft – det gør man kun ved at sælge spillere. Xavi ved, hvilke spillere han tror på og er i tæt kontakt med fodbolddirektør, Mateu Alemany' siger Laporta til TV3 og kommenterer også på situationen omkring franske Ousmane Dembélé.

'Han kan blive en absolut nøglespiller, hvis vi lykkes med at få ham til at blive - det er meget vigtigt for os. Vi tror, at han kan give meget mere end hvad han har givet Barca indtil nu', slutter præsidenten.

Barca har en stor interesse i at forstærke offensiven, men for at hente nye spillere til tyder meget altså på, at der også arbejdes på at sende spillere ud af klubben denne vinter.

.:FORSIDE:.