fbpx
Annonce

Laporta bakker mere op om Koeman end Font

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.02.21

© Getty Images
// Joan Laporta // Ronald Koeman // Font

Siden Victor Font som den første annoncerede sit kandidatur til det kommende præsidentvalg i Barca for nu over to år siden har catalaneren fra Granollers været fast besluttet på at få Xavi som træner, men Joan Laporta har det anderledes.

Storfavoritten til præsidentvalget i marts, Joan Laporta, har også hele tiden været positiv overfor at få Xavi tilbage til klubben som træner, men den 58-årige tidligere Barca-præsident mener tilsyneladende, at det vil være for tidligt at få Xavi som træner til sommer.

Hvis Victor Font skulle vinde det udskudte præsidentvalg, så er det mest sandsynligt, at han allerede til sommer vil ansætte Xavi som træner, som han efter alt at dømme allerede har lavet en aftale med. Victor Font har hele vejen igennem her op til valget slået sit kandidatur fast på, at han vil have Xavi som træner.

Dermed tyder det ikke på, at Ronald Koeman har den store opbakning fra forretningsmanden Victor Font, selvom den 48-årige præsidentkandidat har stor respekt for Koeman. Det skal dog siges, at Victor Font har udtalt, at hvis Koeman går hen og bliver en stor succes i denne sæson (underforstået ved at vinde de store titler, red.), så er det sandsynligt, at han vil lade hollænderen fortsætte som træner for Barca, hvis Font altså vinder valget.

Koeman har dog mest opbakning fra Joan Laporta. Det bakkes op af Laportas udtalelser forleden, hvor advokaten slog fast, at han ser, at Koeman er ved at få godt fat om holdet og at han kan lide den udvikling, som Koeman har bragt spillerne i.

Som det ser ud nu er Joan Laporta storfavoritten til at vinde præsidentvalget den 7. marts. Bliver han genvalgt som præsident tyder det altså på, at Ronald Koeman også er træner for catalanerne i næste sæson, hvis altså holdets positive udvikling fortsætter resten af sæsonen. Det er uvist hvordan den tredje præsidentkandidat Toni Freixa har det med Koeman.

.:FORSIDE:.