fbpx

L'Equipe: PSG vil erstatte Messi med Dembélé

Simon Arun Vrábel - 28.05.23

// Ousmane Dembélé

Imens sæsonen i Barca må betragtes som en succes, så ulmer problemerne i PSG, hvor Messi med stor sandsynlighed forlader klubben til sommer. Her skulle franskmændene have overvejet at hente Dembélé som ny holdkammerat til Mbáppe.

Det er ingen hemmelighed, at Ousmane Dembélé og Kylian Mbáppe er gode venner og netop derfor skulle den sportslige ledelse i den franske hovedstad overveje at hente Dembélé til Paris. Rygterne i Catalonien fortæller dog, at det bliver en svær operation at gennemføre.

De europæiske ligaer er ved at nærme sig deres afslutning rundt omkring i Europa, og i Frankrig må hovedstadsklubben PSG endnu engang erklære sæsonen for skuffende, da man slet ikke var i nærheden af det eftertragtede Champions League-trofæ. Til sommer forventes det, at Messi forlader klubben og derfor skal der hentes et nyt stort navn for at tilfredsstille den besværlige verdensstjerne, Kylian Mbáppe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den franske avis L'Équipe fortæller i den forbindelse, at den sportslige ledelse i Paris overvejer at hente Barcas Ousmane Dembélé ind som erstatning for Lionel Messi. Dembélé og Mbáppe er gode venner, og den franske ledelse mener, at netop venskabet kan være nøglen til at gøre Mbáppe så glad, at han vil overveje at forlænge sin kontrakt, som står til at udløbe med udgangen af næste sæson.

Omvendt fortæller flere medier i Catalonien, heriblandt Mundo Deportivo og Sport, at Dembélé aldrig har været gladere for livet i Barca end nu. På trods af skader, så har Dembélé i den periode, som han har været tilgængelig for Xavi, vist verdensklasse og især i starten af sæsonen var franskmanden ophavsmand til både mål og assists, som hjalp holdet til en god begyndelse på Xavis første hele sæson som træner. Med andre ord bliver det slet ikke nemt at lokke Dembélé væk fra Camp Nou.

I denne sæson har den 26-årige angriber spillet 2.058 minutter fordelt på 33 kampe og i alt er det blevet til otte mål og syv assists.

.:FORSIDE:.