L'Equipe: PSG og Neymar taler igen pænt sammen

FCBARCELONA.DK - 24.08.19

© Getty Images

Neymar har været sommerens helt store samtaleemne. Han har presset på for at komme væk fra PSG, men nu tales der pludselig om, at forholdet mellem de to parter er blevet bedre og at han måske alligevel bliver.

Der har længe været kold luft mellem PSG's sportschef Leonardo og Neymar. De to har undgået hinanden på træningsbanen og Neymar har i perioder måtte træne for sig selv. Årsagen er naturligvis Neymars klare ønske om at komme tilbage til Barca efter blot to sæsoner i Paris.

Nu fortæller den store sportsavis L'Equipe imidlertid, at der ses en opblødning mellem Leonardo og Neymar. De to brasilianere er set tale roligt sammen og det tolkes som et tegn på en opblødning mellem spilleren og klubben.

Neymars mulige skifte har da også udviklet sig til en langstrakt og kompliceret affære, hvor det er svært at se en løsning. Det kan være årsagen til, at såvel Neymar som Leonardo ser en interesse i, at finde hinanden igen.

Spekulationerne går på, at PSG aftaler med Neymar, at han tager en sæson mere i Paris-klubben og at han næste sommer får lov til at rejse uden nogen problemer. Er der hold i de rygter, vil det være noget af et antiklimaks efter den meget polemik sommeren igennem.

.:FORSIDE:.