L'Equipe: PSG fastholder tårnhøj pris på Neymar

FCBARCELONA.DK - 16.08.19

© Getty Images

Barca og PSG forhandlede forleden i Paris om en handel, som sender Neymar tilbage til Camp Nou. De to klubber nåede dog ikke til enighed og det skyldes ifølge L'Equipe, at franskmændene kræver en voldsom pris.

Forhandlingerne mellem Barca og PSG ser ud til at være gået i stå, efter at klubberne forleden forhandlede i Paris og ikke nåede frem til en aftale. Det skyldes ifølge den franske avis L'Equipe, at PSG kræver en voldsom sum penge og flere spillere af Barca på samme tid.

Ifølge L'Equipe lyder PSG's krav på, at man vil have minimum to spillere og 100 mio. euro. Og især omkring de 100 mio. euro skulle PSG ikke have været til at rokke, da man ønsker at modtage penge for at kunne købe en forstærkning.

Meldingerne går på, at PSG altså kræver 100 mio. euro plus både Coutinho og Rakitic, hvilket Barca selvfølgelig ikke ville gå med til, da den samlede værdi i så fald må vurderes til at løbe op over 250 mio. euro.

PSG skulle angiveligt have meddelt Neymar, at man vil tvinge ham til at blive i Paris i en enkelt sæson til, hvis ikke ser dukker et tilbud op som matcher de krav, som klubben har sat. Som det ser ud på nuværende tidspunkt har Barca ikke tænkt sig at nærme sig franskmændenes krav, da catalanerne med god grund mener, at den er helt ude af proportioner.

.:FORSIDE:.