Medie: PSG afviser Barcas seneste bud på Neymar

FCBARCELONA.DK - 21.08.19

© Getty Images

Ifølge adskillige medier skulle Barca forleden have sendt et nyt bud på Neymar af sted til PSG bestående af en lejeaftale og en købsoption. Tirsdag aften meddeler catalanske medier, at den franske klub har afvist catalanernes bud.

Barcas seneste bud på Neymar skulle angiveligt have bestået af en lejeaftale gældende i denne sæson, samt en købsoption til næste sommer på 160 millioner euro. En købsoption, som ikke var obligatorisk. Derudover skulle man være klar til at betale et mindre beløb for lejeaftalen - præcis som Bayern gjorde det ved Coutinho.

Tirsdag aften meddeler radiostationen RAC1, at PSG tirsdag har afvist dette tilbud. Franskmændene skulle både kræve mere for lejeaftalen, men også for købsoptionen. Derudover ønsker PSG også, at købsoptionen bliver obligatorisk.

Kilder i Barca meddeler til Mundo Deportivo, at man tager PSG's afvisning helt roligt og at man er overbevist om, at deres afslag er en helt normal del af forhandlingerne. Man understreger, at man fortsat er særdeles optimistiske med hensyn til at hente Neymar tilbage til Camp Nou denne sommer.

.:FORSIDE:.