fbpx
Annonce

L'Equipe: Griezmann gennemlever karrierens lavpunkt

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 27.10.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Griezmann ligner mere og mere en skygge af sit vante jeg. Ansættelsen af Koeman har ikke ligefrem udbedret situationen, og L'Equipe beretter nu om, at franskmanden skulle begynde at fortryde sit Barca-skifte.

Antoine Griezmann gennemlever en særdeles svær tid i Barcelona, og den franske avis L'Equipe stiller nu spørgsmålstegn ved, om det reelt var en forkert beslutning af skifte til Barca tilbage i 2019.

Ud fra holdets to seneste kampe mod henholdsvis Real Madrid og Ferencváros har Koeman gjort det tydeligt, at Griezmann har bevæget sig flere nyk ned i hierakiet, når truppen skal sættes - også i afgørende kampe som El Clásico. Avisen hæfter sig ved, at Griezmanns karriere mere eller mindre altid har være præget af fremgang, lige fra da han skiftede fra Real Sociedad til Atlético Madrid, for senere hen at løfte VM-trofæet med Frankrig som en af verdens største fodboldprofiler.

Udviklingen er dog mildest talt gået i stå, i takt med Griezmann skiftede til Barca, og L'Equipe, såvel som resten af hele fodboldverden, må sande, at angriberen i dag kun er en skygge af sit vante jeg.

I lørdagens El Clásico måtte franskmanden således se sig direkte overhalet af unge spillere som Pedri og Ansu Fati. Og da Griezmann endelig fik chancen i kampens døende minutter, blev det til endnu en anonym indsats. En situation der selvsagt ikke er optimal for nogen parter, når vi snakker en af klubbens mest løntunge spillere.

L'Equipe beretter om, at degraderingen er hård at sluge for Griezmann, og at spilleren så småt er begyndt at fortryde sit skifte til Barca. Griezmann befinder sig p.t. i sin fodboldkarrieres måske største nedtur, og tiden vil vise, om franskmanden er i stand til at få vendt situationen, eller om et brud er den eneste løsning.

.:FORSIDE:.