L'Equipe: Barca forsøger igen at hente Griezmann

FCBARCELONA.DK - 17.03.19

© Getty Images

Antoine Griezmann stod med det ene ben i Barca i sommer, men valgte til sidst at blive i Atlético de Madrid. Nu skriver den store franske sportsavis L'Equipe, at Barca vil gøre et forsøg mere til sommer.

Griezmann stod øverst på Barcas liste over ønskede forstærkninger i sommer og meget tydede på, at det ville lykkes. Derfor var skuffelsen stor, da den franske angriber valgte at blive hvor han var. I stedet købte Barca Malcom.

En af årsagerne til Griezmanns beslutning var, at han kunne spille en hovedrolle i Atléticos jagt på trofæer. Han frygtede en mere sekundær rolle i Barcelona, hvor kampen om pladserne i front er benhård.

Nu er Atlético imidlertidig ude af Champions League og Copa del Rey, ligesom mesterskabet er meget langt væk efter holdets 2-0 nederlag i Bilbao lørdag aften. Derfor tegner det til en sæson uden titler til Griezmann og Atlético.

I følge L'Equipe håber Barca på, at den skuffende sæson kan være med til at overbevise den 27-årige Griezmann om et skifte. Her vil han få stillet en hovedrolle i udsigt i takt med, at Luis Suárez skal afløses.

Griezmann kan derfor meget vel blive en af sommerens store emner på rygtebørsen til sommer. L'Equipe meddeler, at Griezmanns frikøbsklausul til sommer vil falde fra 200 mio. euro til 120. mio. euro.

644x70

.:FORSIDE:.