Det bliver tilladt for kvinder at overvære Supercuppen

Magnus Wind - 13.11.19

Når Barca til januar deltager i den spanske Supercup, som bliver afholdt i Saudi Arabien, vil det være muligt for kvinder at overvære kampene som tilskuere. Det har det spanske fodboldforbund indgået en aftale med værtslandet om. 

Den spanske Supercup, som til januar bliver spillet i Saudi Arabien, kommer til at bestå af Barca, Real Madrid, Atlético Madrid og Valencia. Det spanske fodboldforbund har lavet en aftale med værtslandet om, at turneringen kommer til at foregå i landet de næste tre år. Derudover, så bliver det tilladt for kvinder at overvære kampene som tilskuere. Det skriver den catalanske avis Sport.

Det ultrakonservative værtsland har i mange år haft en streng lovgivning for kvinders rettigheder. Dog har kvinder i løbet af de seneste par år fået bedre vilkår og rettigheder, hvor de blandt andet nu kan køre bil, studere og få lægehjælp, uden tilladelse fra deres mænd.

Det seneste tiltag gør, at kvinder nu kan overvære fodboldkampe på offentlige stadions, så de får muligheden for at se Messi, Suárez og de andre Barca-spillere i aktion, når catalanerne til januar gæster landet.

I semifinalen skal Barca møde Atlético Madrid. 
 

.:FORSIDE:.