fbpx

Kun tre spillere er rejst ud for at spille landskampe

FCBARCELONA.DK - 28.01.22

// Ronald Araujo // Sergiño Dest // Dani Alves

ps5 art


La Liga ligger stille den kommende weekend på grund af endnu en landskampspause, men denne gang er det anderledes, for det kun Araujo, Dest og Alves der er bortrejst. Det er en stor fordel for Xavi.

Når en landskampspause melder sig, bliver Barcas trup som oftest halveret på grund af de mange landsholdsspillere der er i truppen, men denne gang er det anderledes. Kun Ronald Araujo, Sergiño Dest og Dani Alves har forladt Barcelona for at respræsentere deres respektive lande.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen er at der ikke spilles landskampe i Europa i denne omgang, for her er man for længst færdige med VM-kvalifikationen. Derfor kan Barcas europæiske landsholdsspillere opleve en landskampspause i de hjemlige opgivelser, uden at skulle i kamp i weekenden.

Araujo og Alves skal i aktion i den sydamerikanske VM-kvalifikationsgruppen. Her møder Araujo med Uruguay Paraguay og Venezuela, mens Alves og Brasilien skal op imod Ecuador og Paraguay. Dest og USA skal spille tre kampe mod henholdsvis El Salvador, Canada og Honduras i den nord- og mellemamerikanske VM-kvalifikation.

De tre spillere vender først tilbage til Barcelona i slutningen af næste uge, men ellers har Xavi de øvrige spillere til sin rådighed ved træningen. Det giver ham gode muligheder for at træne de idéer og tanker han har for spillet.

.:FORSIDE:.