fbpx
Annonce

Kun en sejr i El Clásico holder Barca i live i ligaen

FCBARCELONA.DK - 20.03.22

// El Clásico // Real Madrid

ps5 art


Det er en noget atypisk Clásico der skal spilles i aften, for oftest ligger de to rivaler tæt i ligaen. Sådan er det ikke denne gang og Barca har brug for en sejr, for alt andet må kunne anses som en afgørelse af mesterskabet.

Man kan roligt sige at der står mest på spil for Barca i aftenens topbrag i den spanske hovedstad. Catalanerne halter hele 15 point efter Real Madrid og med blot ni runder tilbage efter kampen i aften, ser det forspring på forhånd mere end svært ud at indhente.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har ganske vist den udsatte kamp på hånden mod Rayo Vallecano, så forspringet kan reelt nedbringes til 12 point. Vinder Barca i aften på Bernabeu, vil forspringet kunne komme ned på ni point, hvis altså også Rayo besejres.

Ni point med så få runder tilbage ser stadig svært ud, men ikke umuligt. Det vil det derimod være, hvis Barca ikke vinder i aftenens Clásico. Selvom intet vil være matematisk afgjort endnu, vil det spinkle håb om et mesterskab lide et definitivt knæk, hvis Xavi og hans spillere ikke kan rejse hjem med alle tre point i aften.

Real Madrid kan tage det en smule roligere, selvom de naturligvis har æren at spille for og aldrig ønsker at tabe til ærkerivalerne fra Barcelona og slet ikke på hjemmebane. Alligevel vil de bedre kunne leve med et nederlag end Barca, for de vil fortsat være klar favorit til mesterskabet.

Der hviler derfor et enormt pres på Xavi og hans spillere i aften, for det er reelt kun en sejr i El Clásico der vil holde dem i live i ligaen.

Kampen spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.