Kun én Barca-spiller på L'Équipes CL-hold

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 05.06.19

© Getty Images

Den franske nyhedsavis L'Équipe har hvert år for vane at kåre den forgangne sæsons bedste Champions League-mandskab på tværs af holdene. Her blev der i årets udgave kun plads til en enkelt Barca-spiller.

L'Équipe kommer hvert år med deres bud på sæsonens stærkeste Champions League-hold på tværs af alle de respektive klubber, baserende sig på spillerenes individuelle præstationer. Ved denne lejlighed fandt franskmændende kun plads til en enkelt Barcelona-spiller, og ikke overraskende tilfalder den en vis argentiner.

Udover Lionel Messi er der dog også blevet plads til en fremtidig Barca-profil, nemlig Frenkie de Jong. Hollænderen var toneangivende i Ajax's sublime rejse, hvor man mod alle odds nåede til semifinalerne og på vejen gjorde det onde ved sværvægtere som Juventus og Real Madrid. De Jong får følge af Matthijs de Ligt samt Nicolás Tagliafico og Hakim Ziyech. Ajax er dermed det bedst repræsenterede mandskab på L'Équipes hold.

Liverpool, som blev Barcas bøddel og endte med at vinde det eftertragtede trofæ, har tre spillere med i kontrast til finalemodstanderen, Tottenham, der må tage til takke med en enkelt plads på holdet. Derudover er også Manchester City og Juventus repræsenterede med en enkelt spiller hver.

Det endelige hold ser således ud: Hugo Lloris (Tottenham), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax), Nicolás Tagliafico (Ajax), Frenkie de Jong (Ajax), Jordan Henderson (Liverpool), David Silva (Manchester City), Hakim Ziyech (Ajax), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus).

.:FORSIDE:.