Kryptisk udtalelse fra Amor om Coutinho

FCBARCELONA.DK - 12.02.19

© Getty Images

Guillermo Amor fra Barcas ledelse kom i søndags med en udtalelse om Coutinhos problemer med spillet, som den lokale presse har forsøgt at tolke - for var der reelt tale om en løftet pegefinger til brasilianeren.

Amor, med en fortid på Barcas legendariske 'Dream Team' fra 90'erne, er nu en del af klubbens ledelse. Han stiller ofte op til interviews i forbindelse med kampene og det gjorde han også sent søndag aften efter 0-0 skuffelsen i Bilbao.

I det opgør fortsatte Coutinhos problemer med at ramme formen og det fik en tv-journalist til direkte at spørge, om tålmodigheden med klubbens dyreste spiller nogensinde er ved at være opbrugt.

'I udgangspunktet er vi tilfredse og det har vi været hele tiden. Han skal bidrage og det kommer han til. Han har altid vist sine kvaliteter, når han har spillet. Han tager risici og forsøger sig, men staklen må synes at alle holder øje med hvad han laver. Vi vurderer dog, at han er på vej frem' var svaret.

Et noget kryptisk svar på et ellers simpelt spørgsmål, hvor Amor nemt kunne have svaret mere tydeligt, hvis Barca virkelig har fuld tillid til Coutinho.

Det lokale presse tolker udtalelsen fra Amor som en løftet pegefinger til Coutinho om, at det er på tide at steppe op og vise det niveau, der fik Barca til at punge op med mere end en millard kroner for kun lidt over et år siden.

.:FORSIDE:.