Kriseramte Isco sættes i forbindelse med Barca

FCBARCELONA.DK - 14.12.18

Der er i øjeblikket krisetider på Bernabeu mellem Isco og Real Madrid. Midtbanespilleren er røget i unåde hos både træner og fans, og madrilenerne skulle nu overveje at sælge landsholdspilleren. I den forbindelse nævnes Barca som en mulighed.

Isco og Barca er tidligere blevet sat i forbindelse med hinanden. Catalanerne fulgte som bekendt midtbanespilleren i adskillige år, inden han i sidste ende skiftede til Real Madrid. Inden klubskiftet til Madrid skjulte Isco ikke sin forkærlighed til Barca og i særdeleshed til Messi, hvem han opkaldte sin hun efter og som i dag stadig har argentinerens navn.

'Jeg har kaldt min hund for Messi, for Messi er verdens bedste og det samme er min hund' sagde Isco dengang. I dag kan midtbanespilleren dog ikke gå med sin hund på gaden i Madrid, da det vækker for meget vrede hos de stakkels madrilenerne, som mange gange har måtte se verdens bedste spiller folde sig ud på Bernabeu.

Før sit skifte til Barca er Isco blevet fotograferet flere gange iført en Barca-trøje og i april 2017 satte han også gang i rygterne, da han i haven med vennerne havde en pose Barca-chips liggende på bordet.

I denne sæson har Isco haft det særdeles svært i den hvide trøje og hvor han tidligere spillede op mod 70% af kampene for madrilenerne er han i øjeblikket nede på omkring 30%. Senest spillede han i Real Madrids chokerende nederlag i Champions League på 0-3 til CSKA Moskva, hvor Isco bandede af tilhængerne på Bernabeu.

Hvis Barca skulle være interesserede i at hente Isco til Camp Nou, så bliver der bestemt ikke tale om nogen nem handel. Real Madrid vil uden tvivl gøre alt i Florentino Pérez' magt for at undgå, at Isco ender i Barca-trøjen. Spanieren er på kontrakt indtil 2022 og forlængede senest sin kontrakt den 14. september 2017.

.:FORSIDE:.