fbpx
Annonce

Krigen mellem Rousaud og Bartomeu tager til

FCBARCELONA.DK - 10.04.20

© Getty Images
// Bartomeu // Rousaud

Uoverensstemmelserne i Barcas bestyrelse nåede et nyt dramatisk niveau i dag, hvor Emili Rousaud indirekte beskyldte klubben for korruption, for derefter at blive truet med en retssag i en officiel udmelding fra klubben.

Det er blot tre måneder siden at præsident Josep Maria Bartomeu udnævnte Emili Rousaud til vicepræsident. Rousaud har siddet i Barcas bestyrelse siden 2015. Nu er de to i den grad røget i totterne på hinanden og det kulminerede med, at Bartomeu bad Rousaud forlade bestyrelsen. Det gjorde han i går sammen med fem andre bestyrelsessmedlemmer. De er alle utilfredse med Bartomeus håndtering af afsløringen af den smædekampagne mod flere konkrete personer, som klubben har betalt et firma for at køre.

I dag kom Rousaud så med meget grove beskyldninger mod klubben. 'Det gør ondt at se, at man har delt fakturaer op, for at undgå klubbens interne kontrol. Det man har betalt for, har en markedsværdi på 100.000 euro, men vi har betalt en million. Derfor har jeg presset på for en undersøgelse af, om pengene virkelig er betalt. Om jeg tror at nogen har haft fingrene nede i pengekassen? Ja, det tror jeg, men jeg ved ikke hvem, kun at det ikke er nogen fra bestyrelsen' udtalte han til radiostationen RAC1.

Blot få timer senere kom der en officiel reaktion fra Barca. 'Efter de alvorlige anklager fra exvicepræsident Emili Rousaud, afviser FC Barcelona kategorisk enhver handling der kan betegnes som korruption. Derfor forbeholder man sig ret til at indlede de passende retslige skridt' skriver klubben blandt andet.

'Den uafhængige undersøgelse der er sat i gang af PriceWaterHouseCoopers (PWC) er stadig i gang og uden konklusion. Klubben har videregivet alt den information som PWC har bedt om i denne proces' fortsætter man.

Med Rousauds anklager er presset på Bartomeu øget yderligere og nu venter alle utålmodigt på, at PWC kommer med sine konklusioner. Hvornår det sker, ved ingen.

.:FORSIDE:.