Medie: Rabiot tæt på Real Madrid-skifte

Anders Lang Jensen - 04.04.19

© Getty Images

Franske Adrien Rabiot har kontraktudløb efter denne sæson, men fremtiden er endnu ikke officielt på plads. Tidligere var Barca tæt på at lande midtbanespilleren, men nu skulle Real Madrid se ud til at sikre sig franskmanden.

Det lignede nærmest den sikreste sommertilgang efter sæsonen, at Barca skulle sikre sig den transferfrie Adrien Rabiot fra PSG. Men Barca har angiveligt ikke prioriteret franskmanden højt, og nu ligner det i stedet, at han skifter til rivalerne fra Real Madrid.

Ifølge det franske medie Canal+ er Real Madrid nået til enighed med Adrien Rabiot om en aftale gældende fra sommer. Dermed lander han altså ikke på Camp Nou, som ellers var forventet, hvis der er hold i historien fra Canal+.

Rabiots store drøm var angiveligt at skifte til det catalanske, men efter Barca hellere ville købe hollandske Frenkie De Jong, har den sportslige ledelse prioriteret Ajax-stjernen i stedet. Derfor kan Rabiot skifte til et andet sted og det bliver altså ifølge Canal+ til den spanske hovedstad.

.:FORSIDE:.