fbpx
Annonce

Kovending: Ingen tilskuere til kampen mod Juventus

FCBARCELONA.DK - 28.07.21

'

// Gamper // Coronavirus


For bare fire dage siden blev det bekræftet, at der måtte lukkes 20.000 tilskuere ind til kampen om det traditionsrige Gamper-trofæ mod Juventus. Nu trækker de catalanske sundhedsmyndigheder dog angiveligt i land og forbyder tilskuere.

Det går igen den forkerte vej i Catalonien og Spanien hvad angår coronavirus. Smitten har været stigende på det seneste og det kommer nu igen til at gå ud over fodbolden.

For få dage siden blev det ellers bekræftet, at Barca havde fået lov til at lukke 20.000 tilskuere ind til Gamper-opgøret mod Juventus den 8. august, men sådan ser det nu alligevel ikke ud til at blive. Det meddeler den velinformerede catalanske radiostation, Catalunya Radio.

Ifølge radiostationen har de catalanske sundshedsmyndigheder nemlig ombestemt sig på grund af den stigende smitte. Derfor forbyder man nu angiveligt tilskuere på Camp Nou den 8. august mod Juventus, som nu ser ud til at skulle spilles for tomme tribuner.

Kampen mod Juventus kunne ellers have sat et tiltrængt punktum for hele 17 måneder uden tilskuere på Camp Nou, men nu ser det altså ud til, at de catalanske tilhængere må vente lidt endnu.

.:FORSIDE:.