fbpx

Koulibalys seneste udtalelser er skidt nyt for Barca

Simon Arun Vrábel - 24.06.22

// Kalidou Koulibaly

Napolis stærke centerforsvar Kalidou Koulibaly er flere gange blevet sat i forbindelse med Barca men hans seneste udtalelser får de fleste medier til at spekulere i, at han i stedet vælger at blive hos italienerne.

I Xavis søgen efter en ny central forsvarsspiller er Napolis Koulibaly flere gange dukket op i medierne, da han er en naturlig leder som derfor vil kunne erstatte Gerard Piqué. Koulibaly blev for nylig interviewet til BBC Sports Afrika og hans udtalelser her bør give rynker i panden hos Xavi og den sportslige ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg kan ikke blive 100% glad for vi (red. Napoli) ville gerne have kæmpet med om mesterskabet og som minimum holdt os inde i mesterskabskampen. Desværre fik vi ikke de nødvendige point i de sidste afgørende kampe' indledte han.

'Jeg har et meget specielt forhold til alle folkene i Napoli. De har alle sammen taget godt imod både mig selv men også min familie og mine venner. Jeg fik så mange lykønskninger da jeg var med til at vinde Copa Africa' fortsatte han om sit forhold til den syditalienske klub.

Til sidst satte den stærke senegaleser nogle ord på sommerens transfervindue og i stedet for at åbne døren på klem for Barca, talte han som en spiller som for nylig har overtaget truppens anførerbind fra Lorenzo Insigne.

'Vi kommer sikkert til at miste nogle spillere og det betyder at vi vil lave nogle ændringer henimod næste sæson, men det er meget normalt. Jeg er overbevist om, at Napoli vil gøre alt hvad de kan for at holde sig inde i mesterskabskampen i næste sæson' afsluttede han og såede dermed gavaldigt tvivl om Barcas muligheder for at hente ham.

Barcas alternativ til Koulibaly er Sevillas Jules Kounde, men også han ser ud til at blive svær at vriste fra andalusierne, hvorfor Xavi kan blive tvunget til at tænke på helt andre alternativer.

 

.:FORSIDE:.