Kommende Barca-back fik debut for Real Betis

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.02.19

© Getty Images

Barca hentede i samarbejde med Real Betis den brasilianske højre back, Emerson, i Brasilien i vinterens tranfervindue. Han skifter først til catalanerne til sommer, men er udlejet til Betis, hvor han torsdag fik sin debut.

Barca købte Emerson i Atlético Mineiro, men den 20-årige brasilianer skifter først til Barca til sommer. I mellemtiden blev han udlånt til Real Betis i La Liga for resten af sæsonen. Her fik han debut torsdag mod Rennes.

Torsdag aften var der debut til Emerson for Real Betis, da han spillede mod franske Rennes i Europa League, hvor han blev skiftet ind i slutminutterne af kampen, der endte 3-1 til franskmændende.

Emerson kom ind på et svært tidspunkt i kampen efter kun at have trænet få gange med sit nye hold, men han nåede ikke at gøre det store væsen af sig. Han er udlejet til Betis for resten af sæsonen. Muligvis bliver brasilianeren også i den andalusiske klub i næste sæson.

Det Sevilla-baserede hold og Barca har store forhåbninger for Emerson, som er god fysisk og kommer med frem af banen. I Brasilien sammenlignes han meget med en vis Dani Alves.

.:FORSIDE:.