Koeman: 'Alle ved hvor vigtig kampen er'

FCBARCELONA.DK - 07.05.21

© FC Barcelona

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til topkampen i morgen eftermiddag mod Atlético Madrid. Her understregde han hvor vigtig kampen er for hans spillere, men han er ikke sikker på, at resultatet bliver afgørende for ligaen.

'Vi er begge to gode hold der kæmper med to andre gode hold. Vi kan ikke sammenligne os, for vi har forskellige måder at spille på og man kan vinde sine kampe på mange måder.  I morgen skal vi være stærke, have bolden og vise effektivitet. Alle ved hvor vigtig kampen er' indledte han om lørdagens topbrag.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Kampens betydning:
'Vi har indhentet point der har bragt os hvor vi er nu. For nogle få måneder siden, havde ingen forestillet sig det. Vi er overbevist om, at vi kan spille en god kamp. Jeg tror ikke at resultatet bliver afgørende, men det er vigtigt'.

Luis Suárez vender tilbage til Camp Nou:
'Det bliver mærkeligt både for ham og for vores hold, men vi er professionelle og alle giver det maksimale for deres hold'.

Mulighederne for at vinde mesterskabet:
'Vi skal vinde alle kampe for at blive mestre og gør vi det, er jeg sikker på, at vi vinder ligaen'.

Hvad bliver Dembélés rolle i kampen:
'Jeg regner med alle der er udtaget, men det kan være han starter på bænken. Vi har brug for alle spillere og vi sætter det hold vi mener der er bedst til at vinde kampen'.

Forventninger til Atlético:
'Nogle gange presser de højere end de plejer og det skal vi være forberedt på. Vi forventer et hold der står tæt sammen når de ikke har bolden, og som ikke efterlader plads mellem kæderne. Vi skal være gode uden bold'.

Planlægningen af næste sæson:
'Det bedste ville være hvis Leo bliver, for så fortsætter verdens bedste spiller. Det vil være den bedste planlægning. Alle klubber taler om hvordan de kan forbedre holdet'.

Koemans karantæne:
'Jeg tror det er noget personligt, for at sige 'sikke en personlighed' er ikke en fornærmelse og det giver ikke grund til en karantæne på to kampe. Der må ligge mere bag'.

Ansu Fatis langvarige knæskade:
'Jeg talte med ham inden rejsen (til Portogal, red.) og prøvede at opmuntre ham. Han har været lang tid udenfor og noget er ikke gået som det skulle. Det vigtige er at han kommer sig'.

.:FORSIDE:.