fbpx

Koeman: 'Xavi gør det godt som Barcas træner'

Markus Johannessen - 12.04.23

// Xavi // Ronald Koeman

Under præsentationen af 'Koeman Cup of Golf', hvilket er en velgørende golfturnering, havde Ronald Koeman ikke for travlt til at sætte ord på Xavis trænerindegenskaber eller Messis mulige tilbagevenden. 

'Det er godt for Barca, hvis Xavi fortsætter' indledte den tidligere cheftræner, Ronald Koeman, da han blev spurgt ind til Xavis potentielle kontraktforlængelse. 

'Xavi var selv Barca-spiller og nu gør han det godt som Barca-træner. Han er tæt på at have vundet ligaen og ender han med at løfte La Liga-trofæet, er det klart det rigtige, at han fortsætter' udtalte Koeman, der dog også påpegede, at selve truppen og udvalget af individuelle stjerner har forbedret sig siden han selv sad ved roret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ronald Koeman havde dog fornøjelsen af at være cheftræner for et mandskab, der havde Messi på toppen, noget som Xavi måske har til gode. 'Messi er den bedste spiller i verden og det hold, der har ham i truppen, vil være stærkt' udtalte Koeman om den argentinske verdensmester. 

'Hans afgang fra Barca var meget trist. Det var skidt, at ledelsen ikke lykkedes med at holde ham i klubben. Det er mærkeligt at se ham løbe rundt i en anden trøje. Han skal være i Barca. Det er hans hold' afsluttede den forhenværende Barca-træner, der nu står i spidsen for det hollandske landshold..:FORSIDE:.