fbpx

Koeman: 'Wijnaldum var på min ønskeliste'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.10.20

© Getty Images
// Ronald Koeman // Wijnaldum

I sommerens og efterårets transfervindue gik der flere rygter om, at Liverpool-stjernen Georginio Wijnaldum var på Ronald Koemans ønskeliste. Det har den hollandske Barca-træner nu bekræftet i et interview.

'Vi har allerede Frenkie som er hollænder i truppen, men jeg håbede, at vi fik endnu en hollænder til truppen. Wijnaldum var på min ønskeliste' afslørede Koeman i et interview med hollandsk tv forleden.

I slutningen af 90'erne hentede Louis van Gaal mange hollændere til Barca. Koeman blev derfor bedt om at sammenligne hans Barca med Van Gaals. 'Det var ekstremt så mange hollændere Van Gaal havde, så jeg mener ikke det kan sammenlignes med den nuværende situation. I dag er der mig, Frenkie de Jong og assistentræner Alfred Schreuder, som er hollændere her i Barca. Men da Van Gaal var der, så var der otte eller ni hollændere' forklarede Koeman.

Koeman blev også bedt om at kommentere Memphis Depay, som han forsøgte at hente til Barca. 'Han er en fantastisk spiller. Han kan spille som angriber, men han gør det også godt som venstre kant. Han er stærk, holder godt på bolden, vinder dueller og leverer på et højt niveau. Jeg har arbejdet godt sammen med ham tidligere, så jeg tænkte, at det også kunne ske her i Barca' afsluttede Koeman.

.:FORSIDE:.